"Say I Love You" Animeye Ilk Bakıs


Şimdi takip ettiğiniz manganın animeye uyarlanacağı haberini aldığınız zaman oluşan bir heyecan mutluluk vardır. Enteresan bir şey aslında bu. Konuyu biliyorsun, karakterleri biliyorsun, belki de sonunu biliyorsun ama animeye uyarlanınca ya da live action olarak böyle sanki yeni bir şey olacakmış gibi mutlu oluyorsun.

Aradaki farklılık çünkü bunu hissettiriyor. Hele bu manga çok sevdiğin ve beğendiğin bir manga ise ooo oo değme keyfine.

Say I Love You'nun anime olacağı forumlarda sitelerde daha önce duyurulmuştu. Şimdi sizlerle animenin yayınlanan ilk tanıtım videosunu paylaşacağım. Video hakkında bir yorum yapacak olursam güzel olacağa benziyor. Yalnız çizimler birebir mangadaki gibi değil bu hoşuma gitti ^^


Kanae Hazuki'nin yazıp çizdiği manga, 16 yıldır hiç arkadaş edinmiş ve de sevgilisi olmamış olan Mei Tachibana'nın hikayesini anlatıyor. Bir gün Mei okulun en popüler çocuğu Yamato Kurosawa'yı kazayla yaralar. Bir nedenden dolayı Yamato, Mei ile ilgilenmeye başlar ve tek taraflı bir arkadaşlık kurar. Hatta onu bir sapıktan kurtarır hem de onu öperek.
Kodansha's Dessert dergisi Mayıs ayında manganın anime adaptasyonu için yeşil ışık yakmıştı. Haziran ayında animenin baş rollerini, Ai Kayano (Mei Tachibana) ve Takahiro Sakurai'nin (Yamato Kurosawa)  seslendirileceği duyurulmuştu. Anime Japonya'da 6 Ekimde gösterilmeye başlayacak. 
Haber: ANN
Çeviri: Bendeniz efenim, Rosario~

Say I Love You türkçeye çevirilmeden önce ingilizce olarak uzun zaman önce okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam 17. bölümde ingilizce çeviriye ara vermişlerdi uzun zamandır güncel gelmiyordu. Belki de mangaka ara vermiştir araştırmadım. Daha sonra türkçe mangasını görüp okudum. Böylelikle balık hafızam da tazelenmiş oldu mangayla ilgili. Şimdi günceldeyim.


Manga hakkında bir iki şey söylemek gerekirse; çok değişik bir konu olduğunu söyleyemeyeceğim. Klasik okul shoujoları gibi görebilirsiniz. Bazen çizimlerini rahatsız edici bulmuyor değilim. Koyu renkler çok basılmış. Bedenlerin bazen aşırı ince uzun çizilmesi sinir bozucu olabiliyor benim için. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim dudak çizimlerine de gıcık oluyorum bazen. Yamato'nun bir gülümsemesi var... Görünce anlarsınız. Ama iyi bir mangadır, okunulabilir. 



Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa