Black Bird

Yeni bir manga tanıtımı ile sizlerleyim otakucular!

Türkçe manga olarak naruto ve ao no exorcist takip ediyorum şimdilik. Onun haricinde çevirilmemiş bir kaç seri takip ediyorum. Black Bird de onlardan biri. 

Manga okurken konu haricinde dikkat ettiğim diğer bir hususta takdir edersiniz  ki çizimler. Bir manga baktığım zaman bana çekici gelmiyorsa hayatta okutamazsınız onu bana. Black Bird çizimi süper dediğim bir manga olmasa da bir shoujo manga için iyi çizimleri var. Gıcık olduğum bir nokta ise yüzlerin birbirine benzemesi. shoujolarda ister istemez bu oluyor ama tüm erkek karakterlerin saçını sakalanı aynı yapsak hepsi bir kişi olur yahu. 

Neyse artık yine de okuyorum bu mangayı. Sizlerde seversiniz umarım. Bölüm bölüm anlatıp yorumlayacağım ve mangadan görüntüler ekleyeceğim. İngilizce olarak takip etmek isteyenler mangareader veya mangafox adreslerinden takip edebilirler.

Merak ediyorsanız menuden manga sekmesine oradan Black Bird olana tıklayıp mangayla ilgili mesajlarıma ulaşabilirsiniz.

Tanıtıma geçek artık dimi...


BLACK BIRD

TÜR:  Shoujo, Romantizm, Dram, Aksiyon, Doğaüstü 
YAZAR/ÇİZER: Sakurakoji Kanoko
BÖLÜM SAYISI: 39+
ÇIKIŞ YILI: 2007

Konu:

Tuhaf yaratıkların ve büyünün var olduğu, bizimkiyle kesişen bir dünya vardır ve çok az kişi tarafından görülebilmektedir. Misao Harada da bu dünyayı görebilen insanlardan biridir ve doğrusu bundan hiç hoşlanmamaktadır. Elinden geldiğince özel yeteneğini görmezden gelmeye çalışarak normal bir lise hayatı sürdürmeye çabalamaktadır.Günün birinde Misao, bir yaratığın saldırısına uğrar ve çocukken karşılaştığı Kyo’nun aniden ortaya çıkması sonucu kurtulur. Ancak Kyo’nun ortaya çıkışı ve Misao’nun kendisi hakkında öğreneceği gerçekler artık normal bir lise hayatı hayallerinin de suya düşmesi demek olacaktır.




Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa